FEJÉR MEGYEI ÖNKORMÁNYZATOK VÍZ- ÉS CSATORNAMŰ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG

Vízmérőállás bejelentése

Díjak, vízminőség településenként

Elektronikus ügyfélszolgálat

Hibabejelentés

Hogyan értékeli szolgáltatásunkat

Hogyan értékeli honlapunkat

eszamla

A Fejér megyei általános iskolás tanulók számára a Víz Világnapja (március 22.) alkalmából rajzpályázatot hirdetünk. A Víz Világnapja mottója, fő üzenete az idei évben: „Védd természetesen!”.

Olyan rajzokat, festményeket, képregényeket és kisplasztikákat, várunk, amelyek közvetlenül vagy közvetve a vízzel, a vízkincs értékével, megóvásával, felhasználásával, életünkben betöltött szerepével, egészségügyi vonatkozásaival, vagy akár szépségével hozhatók összefüggésbe.
Azokat a pályamunkákat tartjuk igazán jónak, melyek a gyerekek saját életéhez, környezetéhez, élmény, illetve képzeletvilágához kapcsolódnak.
A Depónia Nonprofit Kft. 1 db különdíjat ajánlott fel a kiírás mellékletében szereplő, vagy a http://www.deponia.hu/node/634 linken elérhető kabalafigurájukat népszerűsítő, zsűri által legjobbnak ítélt, rajzos kategóriába sorolható pályamunkának.
Technikai megkötést nem teszünk, annyit kérünk csupán, hogy a művek ne haladják meg az A3-as méretet, kisplasztikáknál a 20x20 cm-es alapterületet.
Minden tanuló egy rajzzal (festménnyel, kisplasztikával plakáttal stb.) szerepelhet.
2018. március 8-ig (csütörtökig) a FEJÉRVÍZ ZRt-hez
Katonáné Lőrinczy Mária kommunikációs és fogyasztóvédelmi referensnek juttassák el. Postacím: 8000 Székesfehérvár, Királysor 3-15., tel.: 22/535–827.
Szakmai zsűrizésről a kiírók gondoskodnak. A zsűrizés március 9-én lesz.
Az alkotások hátoldalán kérjük minden pályázó tüntesse fel nevét, osztályát, iskoláját és felkészítő pedagógusának nevét, továbbá csatolja a pályázati kiírás mellékletében szereplő, a szülő, gondviselő által aláírt, személyes adatok kezelésével kapcsolatos nyilatkozatot, melyet idekattontva letölthet.
A beérkezett művekből kiállítást rendezünk. Sajnos nem tudunk arra vállalkozni, hogy valamennyi pályamunkát kiállítsuk.

Várhatóan március 22-én, a kiállítás helyszínén megtartandó ünnepségen a díjakat 4 kategóriában (általános iskola, illetve művészeti általános iskola alsó és felső tagozat) adjuk át. Az első, második és harmadik díj, valamint a különdíj könyvjutalom, de ezen kívül kategóriánként három elismerő oklevelet adunk ki, és a legeredményesebb felkészítő pedagógusokat is jutalmazzuk.
A helyezésekről és az ünnepségen való részvételről, annak időpontjáról a díjazottaknak külön értesítést küldünk. A pályázati munkákat a kiállítást követően megtartjuk (székházainkban közszemlére bocsátjuk, vagy kiadványainkban, honlapjainkon felhasználjuk).
Várjuk az alkotásokat!

Kiíró Szervezetek
·      DEPÓNIA Nonprofit Ktt.
·      Gaja Környezetvédő Egyesület Székesfehérvár
·      Közép - dunántúli Vízügyi Igazgatóság
·      Magyar Hidrológiai Társaság Közép - dunántúli Szervezete
     FEJÉRVÍZ ZRt.