FEJÉR MEGYEI ÖNKORMÁNYZATOK VÍZ- ÉS CSATORNAMŰ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG

Vízmérőállás bejelentése

Díjak, vízminőség településenként

Elektronikus ügyfélszolgálat

Hibabejelentés

Hogyan értékeli szolgáltatásunkat

Hogyan értékeli honlapunkat

eszamla
A Fejér megyei általános iskolák tanulói számára a Víz Világnapja (március 22.) alkalmából irodalmi pályázatot hirdetünk. A Víz Világnapja mottója, fő üzenete az idei évben: „Védd természetesen!”.
Olyan verseket, meséket, egyéb írásokat várunk, amelyek közvetlenül vagy közvetve a vízzel, a vízkincs értékével, megóvásával, felhasználásával, életünkben betöltött szerepével, egészségügyi vonatkozásaival, vagy akár szépségével hozhatók összefüggésbe, és amelyek a gyerekek saját élményvilágát tükrözik, illetve saját képzeletük produktumai.
Műfajbéli megkötés nincs, de a művek terjedelme ne haladja meg az egy, másfél gépelt oldalt. Minden tanuló egy írással szerepelhet, melyet
2018. március 8-ig (csütörtökig) a FEJÉRVÍZ ZRt-hez
Katonáné Lőrinczy Mária kommunikációs és fogyasztóvédelmi referensnek juttassanak el, lehetőleg elektronikus formában is a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. postafiók címre. Postacím: 8000 Székesfehérvár, Királysor 3-15., tel.: 22/535–827.
Kérjük, hogy az írásokon, mindenki tüntesse fel nevét, osztályát, iskoláját és felkészítő pedagógusának nevét, továbbá csatolja a pályázati kiírás mellékletében szereplő, a szülő, gondviselő által aláírt, személyes adatok kezelésével kapcsolatos nyilatkozatot, melyet idekattintva letölthet. Ennek hiányában sajnos a pályázaton nem tud részt venni.
Szakmai zsűrizésről a kiírók gondoskodnak.


Várhatóan március 22-én, a kiállítás helyszínén megtartandó ünnepségen a díjakat 4 kategóriában (általános iskola, illetve művészeti általános iskola alsó és felső tagozat) adjuk át. Az első, második és harmadik díj, valamint a különdíj könyvjutalom, de ezen kívül kategóriánként három elismerő oklevelet adunk ki, és a legeredményesebb felkészítő pedagógusokat is jutalmazzuk.
A helyezésekről és az ünnepségen való részvételről, annak időpontjáról a díjazottaknak külön értesítést küldünk. A pályázati munkákat a kiállítást követően megtartjuk (székházainkban közszemlére bocsátjuk, vagy kiadványainkban, honlapjainkon felhasználjuk).
Várjuk az alkotásokat!

Kiíró Szervezetek
·      DEPÓNIA Nonprofit Ktt.
·      Gaja Környezetvédő Egyesület Székesfehérvár
·      Közép - dunántúli Vízügyi Igazgatóság
·      Magyar Hidrológiai Társaság Közép - dunántúli Szervezete
     FEJÉRVÍZ ZRt.