FEJÉR MEGYEI ÖNKORMÁNYZATOK VÍZ- ÉS CSATORNAMŰ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG

Vízmérőállás bejelentése

Díjak, vízminőség településenként

Elektronikus ügyfélszolgálat

Hibabejelentés

Hogyan értékeli szolgáltatásunkat

Hogyan értékeli honlapunkat

A közérdekű adat fogalma

Szolgáltatási tevékenységünkkel közfeladatot látunk el, ezért sok ezzel kapcsolatos, személyes adatnak nem minősülő, szerintünk közérdekű adatot saját kezdeményezésünkre is közzéteszünk honlapunkon.

Lehetséges azonban, hogy ön másra kíváncsi, ezért közérdekű adataink megismerésére, levélben, vagy elektronikus úton igényt nyújthat be.

Ide kattintva megtekintheti társaságunk elérhetőségeit

A közérdekű adat megismerésére vonatkozó igényét egyértelműen meg kell fogalmaznia, majd azt társaságunkhoz a fenti elérhetőségek valamelyikén be kell nyújtania. (Az igénybejelentésben szereplő személyi adatait (név, cím, születési hely, év, anyja leánykori neve) csak az igény teljesítéséhez használjuk fel.) Ha kért adatok másolatként készíthetők el, a költségeket az adat igénylőjének kell megtérítenie.

Az adatigénylés benyújtását követően 15 napon belül társaságunk a kérelemnek eleget tesz, azt a közérdekű adatok körében nem utasíthatja vissza. Ha az adatigénylés jelentős terjedelmű, a határidőt újabb 15 nappal meghosszabbíthatjuk, azonban erről az adatigénylőt a benyújtástól számított 8 napon belül értesítjük. Ha az igénybejelentést társaságunk elutasítja, azt 8 napon belül az indok megjelölésével írásban jelzi az igénylő felé. (Az elutasítás tényéről társaságunk minden év január 31-éig köteles tájékoztatni az adatvédelmi hatóságot.)

Amennyiben a közérdekű adatot tartalmazó dokumentum az igénylő által meg nem ismerhető adatokat is tartalmaz, azt a felismerhetetlenné tesszük, mielőtt átadnánk az igényelt iratot.


Visszautasított igény esetén az alábbi illetékes szervhez fordulhat jogorvoslatért:

Székesfehérvári Törvényszék
Cím: 8000 Székesfehérvár, Dózsa György út 1.
Telefon: 22/313-336; 22/316-524; 22/534-000
Postacím: 8002 Székesfehérvár, Pf. 251.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ide kattintva továbbléphet a bíróság honlapjára


Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Postacím: 1530 Budapest,  PF: 5. 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.
Tel: 1/391-1400
Fax: 1/391-1410
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Idekattintva továbbléphet a hatóság honlapjára: www.naih.hu