ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉS

Elektronikus számla igénylése, módosítása, lemondása


Szeretnénk szolgáltatásunkat mindinkább közelíteni felhasználóink igényeihez. E-számla igénylésével egyszerűbbé és gyorsabbá válik a számlák kézbesítése, továbbá hozzájárul környezetünk védelméhez is, hiszen a számlakészítéskor nem kell papírra kinyomtatnunk elszámolását, részszámláit. Technikai okokból több fogyasztási hely esetén külün-külön kell a regisztrációt elvégezni, akkor is, ha ugyanarra az e-mailcímre kéri majd e-számláját.
Felhívjuk figyelmét, hogy igénylése beérkezését követően a következő, még el nem készült elszámoló számla, részszámla már nem kerül társaságunk által kinyomtatásra, vagyis az elszámolt időszak díjáról Önt annak visszavonásáig az e-számlára vonatkozó megbízása alapján értesítjük.
Az űrlap kitöltését követően a megadott e-mail címre kap egy üzenetet. A levélben található linkre kattintva tudja aktiválni e-számla igénylését. Ezt követően a Számlaközpont létrehozza saját weboldalán az Ön felhasználói fiókját, e-mailben értesítést küld a megadott címre, és a továbbiakban biztosítja a hozzáférést e-számláihoz.
FEJÉRVÍZ ZRt.

Kérjük válasszon az alábbi funkciók közül


Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben a Számlaközpont weboldalán meglévő postafiókjában nem vezeti át e-mail címének módosítását, soron következő számlakészítés, részszámla küldés alkalmával az újonnan megadott e-mail címéhez új postafiókot hoz létre a Számlaközpont. Ebben az esetben, a módosítást követően az új címre létrehozott postafiókba érkeznek e-számlái, értesítései.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben lemondja e-számla szolgáltatásunkat, a következő elszámoló számláját vagy részszámláját már papír alapon készítjük el, és kézbesítjük Önnek.
tudomásul veszem, hogy lemondásomat követően papír alapon, nyomtatva kapom kézhez vízdíjszámláimat, részszámláimat
* A mező kitöltése mindenképpen szükséges!

Hiányos, hibás adatközlés a bejelentés hiánypótlásra történő visszaküldését eredményezheti.
Tájékoztatjuk, hogy személyes adatainak megadása önkéntes, azokat nem adjuk tovább, kizárólag célhoz kötötten, az információs önrendelkezési jogról szóló törvény előírásainak megfelelően használjuk.

Felhívjuk figyelmét, hogy az űrlap kitöltésével hozzájárul személyes adatainak tájékoztatás szerinti felhasználásához

elfogadom

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Fejérvíz Zrt. a szolgáltatással kapcsolatos tájékoztató hírlevelet küldjön.
Feliratkozás FEJÉRVÍZ ZRt. hírlevelére

Kérem várjon ....