ELEKTRONIKUS ÜGYINTÉZÉS

RÉSZLETFIZETÉS KÉRÉSE AZ ESEDÉKES ELSZÁMOLÓ SZÁMLÁRA


Ennek az űrlapnak a kitöltésével a szokásosnál magasabb végösszegű (például csőtörés, vagy mérőelfagyás miatti magas fogyasztás) elszámoló számlájára kérhet részletfizetést. Kérjük, hogy a számla kézhezvétele után, még a fizetési határidő letelte előtt szíveskedjék jelezni részletfizetési szándékát.
Az űrlap kitöltését és feladását követően mérlegeljük igényét. Elfogadás esetén postán küldünk Önnek csekkeket, és egy részletfizetési engedélyt. Lakossági folyószámláról átutalással fizető fogyasztóinknak csak külön kérésre küldünk csekket.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a részletfizetés megkezdésével egyidejűleg, folyamatosan kell fizetni a havi fogyasztások esedékes részszámláit is! Esetleges korábbi tartozásának részletekben történő kiegyenlítése ügyében a 22/535-841-es telefonszámon, ügyfélfogadási időben kaphat további felvilágosítást.
* A mező kitöltése mindenképpen szükséges!
** Ha a levelezési cím nem egyezik meg a fogyasztási hely címével.

Hiányos, hibás adatközlés a bejelentés hiánypótlásra történő visszaküldését eredményezheti.
Tájékoztatjuk, hogy személyes adatainak megadása önkéntes, azokat nem adjuk tovább, kizárólag célhoz kötötten, az információs önrendelkezési jogról szóló törvény előírásainak megfelelően használjuk.

Felhívjuk figyelmét, hogy az űrlap kitöltésével hozzájárul személyes adatainak tájékoztatás szerinti felhasználásához

elfogadom

Kérem várjon ....