FEJÉR MEGYEI ÖNKORMÁNYZATOK VÍZ- ÉS CSATORNAMŰ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG

Vízmérőállás bejelentése

Díjak, vízminőség településenként

Elektronikus ügyfélszolgálat

Hibabejelentés

Hogyan értékeli szolgáltatásunkat

Hogyan értékeli honlapunkat

szennyviztisztito (1)

 

Víz-szennyvíz bekötési tervek tartalmi követelményei
 A bekötés előfeltételét képező hozzájáruláshoz szükséges terv tartalmi követelményeit az 58/2013. (II. 27.) Korm. rendelet 5. sz. melléklete tartalmazza, amit innen tölthetnek le, valamint a Fejérvíz Zrt. további, víziközművek kialakítására vonatkozó tervezési irányelveit idekattintva töltheti le. 
A mellékmérők és locsolási mérők felszereléséhez szükséges terveket 2013. május 1-től követeljük meg.

Csatornatervezési irányelvek
Társaságunk szolgáltatási területén létesítendő  csatornahálózatok, valamint a szennyvíz átemelők kialakítására vonatkozó irányelveit innen töltheti le.

Adatszolgáltatás
Társaságunk teljes üzemeltetési területére vonatkozóan elkészítette a térinformatikai adatbázist. Az adatkérési igényeket már a térinformatikai rendszerből teljesítjük. Közműadat kérési igényét kollégáink a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen várják. Mind az adatkezelés, mind a adatkérési jegyzőkönyvek kiállítása elektronikusan történik.
Abban az esetben, ha Ön még nem kért társaságunktól adatszolgáltatást, akkor az alábbi adatok megadása kötelező: cég neve, székhelye, levelezési címe, adószáma, bankszámla száma. A fenti adatok megadását követően tudja társaságunk teljesíteni az adatszolgáltatási kérésben foglaltakat.

Megrendelésre végzett geodéziai munkák
Társaságunk geodéziai munkákat is vállal. A geodéziai munkarészek megrendelésével és készítésével kapcsolatos bővebb információt a
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.e-mail címen kaphat.

Közműtérkép készítés
Társaságunk szolgáltatási területén létesítendő új közüzemi vezeték esetében a geodéziai munkarészt a 324/2013 (VIII.29.) Kormányrendeletben (továbbiakban E-közmű) előírtak alapján kell beadni.
Társaságunk szolgáltatási területére vonatkozóan az E-közmű által előírt metaadat táblázatot az innen letölthető formában kérünk, kitöltve.

További felvilágosítást a Közműnyilvántartási csoport biztosít a 22/535-805-ös telefonszámon.